Vinduer
Dører
Ytterdører
Inngangsdører
Skyvedører
Foldedører
NEW Glassvegger
Innglassing av balkong, terrasse eller utestue til
Ziip Screen
Tre Ytterdører
Ytterdører i den klassiske stilen bruker materialer i dype, varme farger som reflekterer tradisjon og fornemmelsen av luksus.
Se nye produkter
Aluminium Ytterdører
Vi tilbyr 2 modeller ZIP Screens: ZIP Screen 95 og ZIP Screen 126.
Se nye produkter
Glassvegger
Klarhet og enkelt vedlikehold, sammen med et minimalistisk utseende.
Send forespørsel
Innglassing av balkong, terrasse eller utestue til
Balkongglass i rammesystemer er et glidesystem. Skyvevinduer er laget av aluminiumsprofiler som gjør det mulig å bruke forskjellige typer glass.
Se nye produkter
Ziip Screen
Vi tilbyr 2 modeller ZIP Screens: ZIP Screen 95 og ZIP Screen 126.
Se nye produkter
Venska Monteringsanvisning Drei og Drei Vipp Vinduer
Download .pdf
Vilkår og garanti for handel hos Nord Dør & Vindu AS
Download .pdf
Oppmåling av vinduer og dører
Download .pdf
7 års garanti
15 års erfaring
Prisgaranti
Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30
Ring oss så hjelper vi deg! Rådgivning: 401 93 611
Nå inntil 45% rabatt på alle varer!
Skyvedør er en god løsning når du skal åpne opp mot hage eller terrasse. En Skyvedør gir store flotte vindusflater som vil gi en lys og åpen romfølelse.
Er en dør bare en dør? Ikke helt. Det finnes mange gode grunner for å velge en skyvedør: Skyvedører sørger for at mest mulig lys når inn i boligen og de skaper en grenseløs kontakt mellom ute og inne. Slanke rammeprofiler og karmer som bygges inn i vegg og himling gir den beste utsikten.
En annen fordel med skyvedører, er at du ikke trenger plass for et hengslet dørblad som svinger ut i rommet. I tillegg er moderne skyvedører veldig energieffektive både sommer og vinter.

Mitt hjem. Min utsikt.

Heveskyvedør fra Finestra

Finestra Skyvedør er en god løsning når du skal åpne opp mot hage eller terrasse. En Skyvedør gir store flotte vindusflater som vil gi en lys og åpen romfølelse.
Døren er lett å skyve, har solid 203 mm karm og leveres med 3-lags Superenergiglass og kan leveres med herdet eller laminert glass mot et tillegg i prisen. Skyvedøren kan leveres med løse, duplex eller gjennomgående sprosser.
Skyvedørene leveres som standard med 3-lags energiglass med varmkant, U-verdi ca. 0,9.
Pristillegg for TEK17 3-lags Superenergiglass med U-verdi på ca. 0,8, +5%.
Profil: Standard rett kant
Trevirke: Fingerskjøtet Furu
Overflate: Standard Hvitmalt NCS S 0502-Y
Glass: Leveres med Grå 7035, 16TGI-spacer
Glasslister: PVC
Karm: 203mm karmdybde. Forborret 14mm.
Notspor: 10x10mm
Beslag: Siegenia Portal HS 2.0 Eco Pass
Håndtak: Vrider 180 grader aluminiumsfarget
NB! Utvendige mål er 10mm mindre enn oppgitt
modul. Eks 20x21 = 199x209cm.
Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye skyvedører.
Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen.
Skyvedørene leveres som standard med 3-lags energiglass med varmkant, U-verdi ca. 0,9. Pristillegg for TEK17 3-lags Superenergiglass med U-verdi på ca. 0,8, +5%.

PVC – Heveskyvedør

IGLO-HS systemet baserer på DRUTEXs egen 7-kammers profil som er produsert av høykvalitets A-profiler laget bare av primær materiale. Systemet utgjør en perfekt løsning for moderne balkong- og terrassedører med brede og høye innglassninger. Det innovative konseptet utgjør en perfekt løsning for
energibesparende og passive hus, takket være avansert tetningsteknologi. IGLO-HS dører gir et utmerketlysinnfall samt muliggjør å arrangere et rom og samtidig beholde stabilitet, funksjonalitet og konstruksjons letthet.
Takket være spesielle beslag og to uavhengige av hverandre skyveskinner er det lett å håndtere de enorme dørbladene uten den minste anstrengelsen.
tillegg er systemet utstyrt med spesielle EPDM tetningslister i velur som ikke er tilgjengelige hos andre vindusprodusenter. En spesiell konstruksjon av vår unike tetningsystem forbedrer isolering parameter og lyddemping samt motvirker at tetnigslister fastner ved lave temperaturer.
Iglo-HS dører tilbys med PVC og aluminium terskel som motvirker feil mellom dør- og gulvkanten samt muliggjør klarning mellom dør og gulv. En spesiell konstruksjon av PVC terskel og forsterkning profil laget av aluminium
minimaliserer varmetap og motvirker kuldebro.
Iglo-HS skyvedører utmerker seg med en eksepsjonell og elegant design.
Høykvalitets profiler og et bredt utvalg av farger og tilbehør.
Elegante stilen understreker aluminium dørvrider og håndtak.
Et rikt fargespekter og mange dørmodeller gjør det mulig å få dører som kan tilpasses til kundens individuelle behov og trender i interiørdesign.

Fordeler med Iglo-HS løft-skyv system

Moderne design, store glassfelter gir utmerket lysinnslipp.
Høyteknologisk profil samt beslag system garanterer funksjonalitet på høyeste nivå og brukervennlig betjening.
Spesialdesignet system av skinner og sentraltetting system utstyrt med velour pakning i EPDM sikrer maksimal vann- og lufttetthet og den beste  energieffektivitet samt motvirker at tetningslister fastner ved lave temperaturer.
Den stabile konstruksjonen garanterer anvendelsessikkerhet til og med ved dørbladets vekt opp til 400 kg! Med tanke på en eksepsjonell og elegant  design,
Finnes det et bredt utvalg av farger og tilbehør.
Det innovative konseptet utgjør en perfekt løsning for energibesparendeog passive hus, takket være store gassfelter som gir et svært stort dagslysinnfall og forbedrer systemets isolering parameter.
Høykvalitets profiler sikrer meget god holdbarhet og brukervennlighet gjennom årene.
Forsterkning laget av høykvalitets aluminium profiler med termiske barrierer.
Spesiell konstruksjon av den øvre skinnen motvirker å ta ut vindusramme.
7-kammers profil produseres av høykvalitets
Systemet er utstyrt som standard med en glasspakke 4/18/4/18 med U-verdi på 0,5 W/(m2K). Det er mulig å anvende 3-kammers glasspakke med U-verdi på 0,3 W/(m2K).
Etter kundens ønske kan systemet utstyres med varme kanter (Swisspacer Ultimate) som øker betraktelig energieffektivitet av systemet.
PVC terskel med forsterkning og aluminium bekledning. Mikroventilasjons hake som muliggjør
Døråpning samt optimal luftveksling finnes i standard.

En skyvedør fra Schüco er design.

Er komfort, sikkerhet og energieffektivitet.

Kanskje også mye mer, for praktisk anvendelse av boligen og ditt velvære. Når du bygger eller renoverer, er det viktig å vurdere romløsninger, samspill mellom disse og med utearealene. Rommet utenfor kan være en mindre balkong eller en stor hage. Døren som knytter ute og inne sammen avgjør hvordan du opplever rommene. En skyvedør fra Schüco er alltid mer enn bare en dør. Den skaper forbindelsen mellom ute og inne, slipper dagslyset inn, isolerer godt og beskytter mot uønsket solvarme.

Aluminium: Et naturlig råstoff. Svært holdbart.

Skyve- og foldedører i aluminium fra Schüco overbeviser med sin allsidighet: De gir særpreg som sjenerøse passasjer ut mot uteplasser og balkonger og som transparente romdelere innendørs. Energieffektivitet, utstyrsnivå og design av høyeste klasse er en selvfølge - og med tanke på individuell design dekker skyve- og foldedører alle ønsker og behov.

Schüco ASE 80.HI – neste generasjons skyve- og heve skyvedør

Med vår nye skyvedørserie Schüco ASE 80.HI reduseres overgangen mellom inne og ute til et minimum. Store glassflater innrammet i slanke rammer gjør at man får mest mulig dagslys inn i boligen.
ASE 80.HI-systemet er svært fleksibelt og åpner for at man kan skreddersy døren slik at den ivaretar alle individuelle behov og ønsker.
De høyisolerte aluminiumsprofilene kombinert med 3-lags glass gir lavt varmetap og høy komfort. Alle dørene produseres på spesialmål og etter ønskede spesifikasjoner. Det finnes ulike terskelløsninger samt valgmuligheter for manuell eller motorisert betjening, slik at alle krav til komfort, design og brukervennlighet oppfylles

Interessert i våre produkter?

Fantastiske priser uten skjulte tillegg!

Fant du ikke det du var ute etter?

Send oss forespørsel for alle spesielle ønsker og
dimensjoner - vårt team ser frem til å hjelpe deg.
Send forespørsel
Nord Dør & Vindu AS leverer det meste innen fasader–dører, vinduer, rekkverk, trapper, m.m. i vedlikeholdsfrie materialer, fra markedets ledende produsenter.
Nord Dør & Vindu AS
Solgaard Skog 139. 1529 Moss
Org.nr: NO 933 569 209 MVA
Finn oss på maps
+ 401 93 611
+ 913 40 211
+ 990 45 974
Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Lørdag på telefon
09:00 - 15:00

Søndag stengt
Copyright 2021. © Nord Dør & Vindu AS - All rights reserved. Powered by ito.dev
Din handlekurv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram